Persoonlijk kunstwerk

Ik bied de exclusieve mogelijkheid om jouw persoonlijke kunstwerk te maken. Met ‘Personal Art’ kun kun je zelf het middelpunt vormen.

Hoe werkt het?

Jouw persoonlijke wensen en ideeën geven mij alle informatie waaruit ik mijn inspiratie krijg om het verhaal te maken.

Daarna wij doen een fotosessie. Samen bepalen we de omgeving en de sfeer. Wanneer ik helemaal tevreden ben, begin ik met mijn digitale schildertechniek.

Wat kan er bijvoorbeeld?

Om een fotoverhaal te creëren gebruik ik alleen elementen van mijn eigen fotoverzameling van unieke verlaten plaatsen. Deze heb ik zelf gefotografeerd tijdens mijn reizen naar en bezoeken van unieke verlaten historische plaatsen over heel Europa.

Een voorbeeld is te zien op de foto met een door mij gecreëerde spookstad die bestaat uit verlaten gebouwen. Deze heb ik verzameld in de voormalige Sovjetunie. Ook voor natuurlijke elementen zoals planten, insecten/vlinders en landschap gebruik ik de foto’s van mijn eigen collectie.

Als er bepaalde voorwerpen nodig zijn voor fotosessie dan komen deze ook uit mijn eigen vintage collectie. En anders kunnen samen naar iets bepaalds zoeken. Ik gebruik in elk geval alleen echte en natuurlijke stoffen.

Echte composities

Het belangrijkste is dat de foto’s echt zijn. De locaties zijn zoals ze zijn. Het zijn geen kunstmatige achtergronden of doeken. Het zijn de composities van bestaande elementen. Mijn schildertechniek geeft het sfeer-effect en daardoor de beleving.

Door de altijd unieke setting, gekoppeld aan zorgvuldig kleurgebruik, creëer ik persoonlijke schilderverhalen.

Neem gerust contact op om je wensen eens vrijblijvend te bespreken!

Mijn Portfolio